Microsoft 365 appok

Menü megjelenítése

Microsoft 365-appok

Utolsó frissítés: 2023 december 22.

Az egyetem hallgatói és munkavállalói aktív jogviszonyuk ideje alatt térítésmentesen használhatják a webes vagy asztali Microsoft 365 appokat, melynek része a Word, az Excel, az Outlook, a Powerpoint és utóbbi esetében az Access is. Az alkalmazások windowsos és Macintosh eszközökön egyaránt elérhetők.

A bejelentkezéshez használja MATE-azonosítóját a @uni-mate.hu kiegészítéssel. Ehhez elsőként módosítsa (vagy lejárat esetében frissítse) profiljához tartozó jelszavát. Új felhasználók esetében bármely Microsoft fiókra való belépés a jelszó megváltoztatása után akár 30-60 percet is igénybe vehet. Amíg ez az automatizált folyamat nem történik meg, addig a fiókja zárolt állapotú.

A webes alkalmazások a https://www.microsoft365.com/ oldalra bejelentkezve érhetők el a lap bal szélén található eszköztáron, míg a letölthető változat a jobb oldalon található Alkalmazások telepítése, majd a felugró Microsoft 365 apps gombra kattintva érhető el. Böngészője ekkor automatikusan letölt egy OfficeSetup.exe nevű fájlt, ami futtatás után feltelepíti a teljes Office csomagot.

 

Helpdesk

Hibabejelentés: helpdesk@uni-mate.hu vagy az alábbi oldalon.