OneDrive fiók beállítása

Navigációs menü

OneDrive - Beállítás

1. Kattintson a jobb alsó sarokban a OneDrive ikonjára, majd a felugró lapon kattintson a Bejelentkezés gombra. Ha nem találja az ikont, kattintson a felfelé mutató nyílra és ott keresse. Amennyiben nem találja a tálcán, írja be a OneDrive szót a Start menübe és válassza ki az alkalmazást.

2. A felugró ablakban adja meg az e-mail címét, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

3. Ezután adja meg a jelszavát a bejelentkezéshez.

4. A következő lapon van lehetősége megváltoztatni az alapértelmezett mappát, amit a OneDrive a szinkronizáláshoz használ, ha a Hely módosítása feliratra kattint a bal alsó sarokban. Ha nem kívánja módosítani az alapértelmezett mappát, kattintson a Tovább gombra.

5. Igény szerint biztonsági másolatot készíthet a mappáiról. Ajánlott a kijelöléseket megszüntetni, és a Kihagyás gombra kattintani. Biztonsági mentést utólag is készíthet.

6. A következő lapokon adja meg az ön által kíván beállításokat, majd kattintson a Tovább gombra és fejezze be a OneDrive kezdeti beállítását.

 

 

7. Itt még felajánlja, hogy szeretné e letölteni a OneDrive mobilos alkalmazásként is. Ha szeretné töltse le, ha nem, menjen tovább a Később gombbal.
 

8. Ha mindent jól csinált, végzett a kezdeti beállításokkal.

 

Helpdesk

Hibabejelentés: helpdesk@uni-mate.hu vagy az alábbi oldalon.